برگزاری بیش از ۶۰ عنوان سخنرانی و نشست علمی به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در واحد تهران مرکزی

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۵۴۳۰ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۲۶

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش درسال 98 بیش از 60 عنوان موضوع سخنرانی و نشست علمی با نظارت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، توسط دفتر توسعه فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی آن معاونت و دانشکده ها برگزار می گردد. در فراخوان انجام شده بیش از 100عنوان سخنرانی با موضوعات مختلف (فنی و مهندسی، معماری، هنر، علوم پایه، مدیریت، اقتصاد، ادبیات، زبانهای خارجی، تربیت بدنی و...) از طرف 12دانشکده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به معاونت پژوهش ارسال گردیده بود که پس از جلسه شورای پژوهشی واحد بیشترین مجوز برگزاری سخنرانی (بیش از 60 عنوان موضوع) با عناوین مرتبط با گرامیداشت این هفته انتخاب گردید این سخنرانی ها از 18آذر شروع شده و تا 28آذرماه ادامه خواهد داشت . خاطرنشان می شود برگزاری تعداد سخنرانی که هردانشکده هر روز یه سخنرانی در طول هفته پژوهش برگزار می کند از نظر سطح موضوعات تخصصی سخنرانی ها جامع ترین و از نظر تعداد بیشترین مقدار سخنرانی ها در طول هفته پژوهش در سطح واحد تهران مرکزی می باشد. عناوین و زمان سخنرانی ها به شرح جدول ذیل بوده واساتید، محققان و دانشجویان می توانند با توجه به زمانبندی ارایه شده از سخنرانی های بهره برداری نمایند.

فهرست سخنرانیها

( ۱ )